معرفی دانشگاه
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، دانشگاه علوم اسلامی رضوی به همّت و دوراندیشی نماینده ولی فقیه و تولیت فقید آستان قدس رضوی مرحوم آیتالله واعظ طبسی (رحمة الله علیه) در سال 1363 پایه گذاری شد و جامه ای نو بر پیکر حوزه علمیه میرزاجعفر و خیراتخان که هر یک دیرینه ای افزون بر چهار سده دارند، آراست. اساسنامه این دانشگاه که در جوار حرم حضرت علی بن موسی الرضا (ع) واقع شده است، در سال 1374 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و اکنون این دانشگاه با تأکید بر اصالت حوزوی و مدرک رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به فعالیت خود ادامه میدهد.
ریاست دانشگاه
دانشگاه علوم اسلامی تاکنون حضور شش رئیس را تجربه کرده است که دو رئیس اول و بخشی از ریاست رئیس سوم، پیش از تدوین و تصویب اساسنامه بوده است. دردوره تولیت حضرت آیت الله رئیسی حجت الاسلام و المسلمین دکتر وحدتی شبیری به عنوان چهارمین رئیس دانشگاه در اردیبهشت ماه 1397 معارفه شد و پس از وی حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیاط و هم اکنون حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری عهده دار این مسولیت شدند.
روسا پیشین به ترتیب از زمان تاسیس : حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدجواد مصطفوی ، آیت الله شیخ رجبعلی رضازاده ، حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر وحدتی شبیری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیاط و حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری می باشند.
رشته های دانشگاه
در مقطع کارشناسی (8 رشته) : اقتصاد، حقوق، زبان و ادبیات عرب، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی، جامعه شناسی
در مقطع کارشناسی ارشد (14 رشته) : حقوق بین الملل، حقوق خصوصی، علوم جزایی و جرم شناسی، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، زبان و ادبیات عربی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اقتصادی، بانکداری اسلامی، تاریخ و تمدن ملل اسلامی، فقه و حقوق وقف، فلسفه و کلام اسلامی، دانش اجتماعی مسلمین، تبلیغ و ارتباطات دینی، دانش اجتماعی مسلمین،
در مقطع دکتری (6 رشته) : علوم قرآنی و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی(گرایش فقه جزایی) ، حقوق بین الملل ، حقوق کیفری و جرم شناسی، حقوق(گرایش خصوصی) ، فلسفه و کلام اسلامی
پردیس خواهران
خواهران می توانند در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه علوم اسلامی رضوی به تحصیل بپردازند ساختمان واحد خواهران به صورت مجزا از برادران در ورودی بست شیخ طبرسی حرم مطهر رضوی قرار دارد.
حوزه یا دانشگاه ؟
دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی همزمان با تحصیل در دانشگاه کلیه دروس حوزه علمیه را می گذرانند از این جهت پس از پایان تحصیل هم مدرک دانشگاهی مورد تایید وزارت علوم و هم مدرک حوزه علمیه دریافت خواهند نمود.
نحوه گزینش دانشجو
دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر ساله در اسفند ماه شروع به ثبت نام از علاقه مندان به تحصیل در این دانشگاه می نمایند و در تیر ماه آزمون ورودی به صورت کتبی برگزار می گردد و پذیرفته شدگان وارد مرحله مصاحبه حضوری می شوند و پس از آن تحقیقات محلی از پذیرفته شده به عمل خواهد آمد.
برشور معرفی دانشگاه علوم اسلامی رضوی را از اینجا دریافت کنید.
جهت ثبت نام و مشاهده شرایط ثبت نام به صفحه راهنمای آزمون ورودی مراجعه نمایید
همچنین می توانید سوالات خود را نسبت به دانشگاه در قسمت نظرات بپرسید.
با سلام تحصیل به صورت رایگان می باشد
با سلام آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد در تاریخ 17 مرداد 1399 برگزار می گردد
با سلام 17 مرداد 1399