۱۳۹۵-۱۰-۰۱

توسط وزارت آموزش و پرورش انجام گرفت: پذیرش 8کتاب از منشورات دانشگاه رضوی

هشت عنوان از کتاب های منتشر شده داتشگاه علوم اسلامی رضوی به عنوان منابع آموزشی و تربیتی رشد وزارت آموزش و پرورش انتخاب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی , توسط دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش وپرورش کشور هشت عنوان از کتابهای چاپ شده  دانشگاه علوم اسلامی رضوی به عنوان اثر آموزشی وتربیتی رشد انتخاب شد.
علی اصغریار رییس مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: بر اساس گزارش دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش وپرورش از بین کتب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه ، 8 کتاب به عنوان کتابهای آموزشی وتربیتی رشد انتخاب شد و محتوی این کتاب ها در موضوعات سبک زندگی و تربیتی می باشد.
وی افزود : کتاب سلسله مباحث اقتصاد در سبک زندگی اسلامی اثر حجت الاسلام دکتر جواد ایروانی برای دانش آموزان ، والدین و معلمان دوره های مختلف ابتدایی ، دبیرستان و هنرستان مناسب شناخته شد .
سلسله کتاب های مباحث  تربیتی در سبک زندگی اسلامی با عناوین کودک ونوجوان، جوان ، خانواده و تربیت جنسی  تالیف حجت الاسلام دکتر سید محمود مرویان حسینی نیز برای دانش آموزان ، والدین و معلمین مقاطع مختلف تحصیلی بویژه دبیرستان به عنوان اثر برتر انتخاب شد.
انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی واقع در صحن هدایت حرم مطهر رضوی جهت ارائه و فروش کتب و محصولات اسلامی و دینی  بویژه منشورات دانشگاه علوم اسلامی رضوی همه روزه در خدمت زائرین و مجاورین می باشد.