۱۳۹۴-۱۲-۰۳

گفتمان اقتصادی، نشریه ای برای دانشجویان

نشریه گفتمان اقتصادی به عنوان نشریه دانشجوئی دانشجویان گروه اقتصاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی فعالیت خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، نشریه " گفتمان اقتصادی " با هدف ارتقاء دانش اقتصادی دانشجویان گروه اقتصاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی فعالیت خود را آغاز کرد.
این نشریه دانشجوئی به مدیر مسئولی سجاد قمری فام و سردبیری علی یزدانی تبار فعالیت می نماید .
در این نشریه مقالات علمی در خصوص تحلیل اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ایران، اقتصاد بین الملل، توسط دانشجویان تهیه و منتشر می گردد.
آقایان دکتر جواد ایروانی، دکترعلی اکبر ناجی،دکترمرتضی مرتضوی، دکترمحمد باقر مقدس زاده، دکترمهدی فردوسی مشهدی، دکترسید محمد کاظم رجایی ، دکتر مسعود عمرانی ، دکترکامران پهلوان به عنوان مشاورین علمی این نشریه دانشجویان را راهنمایی می نمایند.
پایگاه اطلاع رسانی نشریه به آدرس :  www.semru.blog.ir  و ارتباط با سردبیر از طریق : aliyt@mailfa.org   می باشد.