رئیس دانشگاه رضوی مطرح کرد؛
۱۴۰۳-۰۹-۱۸

دیدگاه های بین المللی در پژوهش و رشد و توسعه علمی در سطح جهانی

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان با اشاره به پژوهش های دینی در عرصه بین الملل به زبان های مختلف، ارائه دیدگاه‌های بین‌المللی را در ارتقاء سطح علمی و فکری حوزه‌های علمیه مثبت ارزیابی کرد و سبب توسعه علمی در سطح جهانی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن جهانگیری، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان در نمایشگاه بین المللی  مشهد بر اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های علمی و پژوهشی تاکید کرد و این گونه رویدادها را نه تنها فرصتی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای علمی و پژوهشی، بلکه وسیله‌ای برای ارتقاء سطح علمی طلاب، دانشجویان و اساتید دانست.

وی افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به طلاب این امکان را می‌دهد تا با آخرین دستاوردها و تحولات علمی آشنا شوند و از آن‌ها برای بهبود روند تحصیل و پژوهش خود بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکترجهانگیری در خصوص تأثیر این نوع نمایشگاه‌ها بر سطح علمی روحانیون، اظهار داشت: در سال‌های اخیر، به برکت انقلاب اسلامی و تحولات مهم اجتماعی، روحانیون و طلاب به موضوعات علمی و پژوهشی بیشتر ورود کرده‌اند، لذا این تغییرات نتیجه تأثیرات انقلاب اسلامی در تقویت بُعد علمی و فکری حوزه‌های علمیه می‌باشد.

 رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی تأکید کرد: دانشمندان و پژوهشگران دینی با ارائه دیدگاه‌های نو و نگاه‌های تازه به مسائل دینی و اجتماعی، قادرند نقش مؤثری در رشد علمی طلاب ایفا کنند و نگاه‌های جدید خود را به جامعه علمی و فرهنگی عرضه کنند.

 ارزیابی وضعیت پژوهش خراسان

حچت‌الاسلام جهانگیری درباره وضعیت پژوهش در استان خراسان، گفت: روند پژوهشی در استان خراسان در حال حاضر در سطح متوسطی قرار دارد. البته تلاش‌هایی در این زمینه صورت گرفته، ولی هنوز به سطح بسیار بالایی نرسیده‌ایم.

وی افزود: پژوهش یک کار تدریجی است و انتظار رشد سریع در این زمینه منطقی نیست. با این حال، حرکت به سمت بهبود شرایط پژوهشی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی همچنین با اشاره به حضور گسترده طلاب و محققان در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان، خاطرنشان کرد: امسال شاهد حضور پررونق‌تر طلاب در این نمایشگاه نسبت به سال‌های گذشته بوده‌ایم. این حضور، نشان‌دهنده افزایش علاقه و اشتیاق طلاب به فعالیت‌های پژوهشی است.

وی اضافه کرد: این اشتیاق موجب تولید آثار علمی جدید و همچنین افزایش انگیزه برای ادامه فعالیت‌های پژوهشی در بین طلاب می‌شود.

 پژوهش‌ها و دیدگاه های بین‌المللی

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری به اهمیت پژوهش‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: طلاب و محققان حوزه علمیه در سال‌های اخیر دیگر به مسائل محدود به کشور خود بسنده نکرده‌اند و نگاه‌های بین‌المللی نیز در پژوهش‌های آن‌ها دیده می‌شود، به‌گونه‌ای که پژوهشگران دینی به زبان‌های مختلف کتاب منتشر می‌کنند و در مجلات بین‌المللی به چاپ آثار خود می‌پردازند که این امر موجب تقویت ارتباطات علمی و تبادل تجربیات با دیگر محققان از سراسر جهان می‌شود.

وی این روند را یک تاثیرگذاری متقابل خواند که از سوی روابط بین‌الملل و نیز از طرف خود طلاب و محققان به پیش می‌رود، چراکه این دیدگاه‌های بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء سطح علمی و فکری حوزه‌های علمیه تأثیرات مثبتی داشته باشد و موجب رشد و توسعه علمی در سطح جهانی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکترجهانگیری، بر لزوم توجه بیشتر به پژوهش‌های دینی و علمی تأکید کرد و آن را عامل اساسی در توسعه و پیشرفت حوزه‌های علمیه و تأثیرگذاری بیشتر بر جامعه دانست، و افزود: تحولات علمی و پژوهشی در دنیای امروز برای روحانیون و طلاب بسیار مهم است و باید این تحولات به دقت پیگیری و به آن‌ها توجه شود تا بتوانند در مسیر رشد علمی و دینی به موفقیت‌های بیشتری دست یابند.

سازندگان:
منبع:
روابط عمومی
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید