۱۴۰۳-۰۷-۲۴

رتبه های برتر دانشگاه رضوی در المپیاد علمی کشور

طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بيست و نهمين المپياد علمی - دانشجويی كشور در سال 1403 حائز رتبه های برتر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، طلاب و دانشجویان دانشگاه رضوی در مرحله نهایی بيست و نهمين المپياد علمی - دانشجويی كشور در سال 1403 در رشته‌های علوم قرآنی و حدیث، حقوق و اقتصاد حائز رتبه های برتر شدند.

آقایان مجتبی نعمتی با کسب مدال طلا رتبه یک رشته علوم قرآنی و حدیث کشور و محمد ربانی با دریافت مدال نقره رتبه دوم علوم اقتصادی را در این المپیاد علمی به خود اختصاص داند.

در رشته علوم قرآنی و حدیث آقایان محمدصادق زنگی آبادی و  محمدرضا رحمانی نژاد به ترتیب رتبه های هشتم و بیست و پنجم این المپیاد علمی کشوری را کسب کردند.

همچنین در رشته حقوق آقایان ابوالفضل صوفی و مهدی عامری با رتبه های دهم و دوازدهم در رده برترین ها در این مصاف علمی کشوری قرار گرفتند.

مجموعه علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن تبریک به این عزیزان برای کسب رتبه های برتر علمی در این المپیاد علمی دانشجوی در کشور، از تلاش آنان صمیمانه قدرانی کرده و آرزوی توفیق روز افزون در همه مراحل زندگی را دارد.