۱۴۰۲-۱۲-۱۴

لزوم مسؤلیت پذیری در برابر وظیفه شناسی مردم

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در پیامی ضمن تبریک حضور مردم در صحنه انتخابات، بر لزوم مسؤلیت پذیری و تلاش مسؤلان در برابر وظیفه شناسی مردم تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه رضوی در پیامی به مناسب حضور مردم در صحن انتخابات ضمن تبریک این وظیفه شناسی، بر لزوم مسؤلیت پذیری مسؤلان در برابر آن تاکید کرد.

متن پیام از قرار زیر است:

به نام خدا

ضمن گرامی داشت یاد و نام پرچمدار بزرگ انقلاب، امام عزیرمان و شهیدان‌ پر افتخارمان و با دعای خاضعانه به درگاه پروردگار مهربان برای حفظ و صیانت مقام معظم رهبری از آفات و بلیات و تشکر و قدردانی فراوان، حضور مقتدارنه و مهربانانه جامعه علمی و مردم عزیز و شهید پرور ایران اسلامی، حامیان اصلی انقلاب الهی که با ورود صبورانه به عرصه انتخابات باعث حفظ قدرت بازدارندگی در برابر فشارهای اقتصادی، سیاسی و نظامی دشمنان شدند را محضر همه همراهان  عزیز و ملت فهیم عظیم الشان ایران به ویژه مشهد مقدس و کلات نادری تبریک فراوان عرض می کنم.

وظیفه همه مسئولان در برابر این وظیفه شناسی، مسئولیت پذیری بیشتر برای حل مشکلات همه مردم نجیب ایران اسلامی است.

محسن جهانگیری

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی