۱۴۰۲-۱۲-۰۹

نشست صمیمی رئیس پردیس خواهران دانشگاه رضوی با دانشجویان

رئیس پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی در نشستی صمیمی با دانشجویان، ضمن پاسخگویی به سوالات آنها، از پیگیری امور کتابخانه و ورزش و سلامت پردیس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دکتر پیروزفر، رئیس پردیس خواهران دانشگاه رضوی در نشست صمیمی با دانشجویان به سوالات مختلف آنان پیرامون خوابگاه، کتابخانه، امکانات ورزشی و سلامت و آموزش پاسخ داد.

دکتر پیروزفر در ضمن پاسخ به سوالات پیرامون مشکل کسری برخی کتب در کتابخانه پردیس از خریداری تعدادی کتاب خبر داد و نسبت به دریافت لیست کتب مورد نیاز از سوی دانشجویان اعلام آمادگی کرد.

وی در زمینه ورزش و سلامت نیز از تجهیز سالن ورزشی پردیس خواهران با وسایل بروز خبر داد که به زودی امکان استفاده آن فراهم می شود.

این نشست صمیمی با جشن و سرور به مناسبت ایام میلاد با برکت امام زمان(عج) و اهدای فرش متبرک به قید قرعه به سه نفر از دانشجویان به پایان رسید.