۱۴۰۲-۱۲-۰۵

درخواست همکاری رئیس سازمان مدارس رستگاران از دانشگاه رضوی

رئیس سازمان مدارس رستگاران ضمن حضور در دانشگاه رضوی با رئیس این نهاد علمی فرهنگی دیدار و نسبت به همکاری و استفاده از نیروهای علمی و مجرب دانشگاه رضوی ابراز تمایل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت لاسلام مشکوة، رئیس سازمان مدارس رستگاران وابسته به آیت الله سید حسن مشکوة، ضمن حور در دانشگاه رضوی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه رضوی دیدار و گفت و گو کرد.

حجت الاسلام مشکوة ضمن ارائه گزارشی از مدارس داخل و خارج کشور و برنامه ها و فعالیت های آن نسبت به همکاری با دانشگاه رضوی ابراز تمایل کرد.

وی با بیان نیاز به نیروی اجرایی مجرب و علمی برای مدارس رستگاران در داخل و خارج از کشور، درخواست همکاری دانشگاه رضوی در زمینه استفاده از نیروهای علمی و مجرب دانشگاه برای مدارس را ارائه کرد.