۱۴۰۲-۱۱-۱۶

دیدار سرپرست دانشگاه فردوسی با رئیس دانشگاه رضوی

در دیدار سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی، زمینه های همکاری علمی و استفاده از ظرفیت های مشترک بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن حضور در دانشگاه فردوسی مشهد با دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی پیرامون زمینه های همکاری بین دو دانشگاه، استفاده از ظرفیت های مشترک و برنامه ریزی هدفمند سخن گفت.

در این نشست صمیمی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر از وجود دانشگاه ها و حوزه های علمیه قوی در استان خراسان رضوی نام برد که می توانند زمینه ساز خروجی خوب برای استان و کشور باشند.

وی به معرفی ظرفیت ها و رشته های دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و از ضرورت همکاری با دانشگاه علوم اسلامی رضوی پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامی داشت روزهای انقلاب و نیز انتصاب دکتر میرزائی به عنوان رئیس هیأت اندیشه ورز استان بیان داشت: دانشگاه رضوی تلفیقی از حوزه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد از این رو استاد آن باید در هر دو بُعد حوزوی و دانشگاهی تخصص داشته باشند.

وی در ادامه به معرفی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، فعالیت ها، رشته های دانشگاه و تعداد اعضای هیأت علمی پرداخت و از پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد استقبال کرد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری بیان داشت: همکاری با پژوهشکده مطالعات اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده زیارت و گردشگری و ایجاد تفاهم نامه های کاربردی در زمینه تامین نیازهای آستان قدس رضوی به لحاظ ملی و بین المللی موثر خواهد بود.