۱۴۰۲-۱۰-۲۴

تجهیز تربیت بدنی دانشگاه رضوی به دستگاه اسکن سه بعدی

واحد تربیت بدنی و سلامت دانشگاه علوم اسلامی رضوی زین پس با دستگاه اسکن سه بعدی بدن ارائه خدمت می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، این دستگاه اسکن سه بعدی بدن جزو بهترین و دقیق ترین ها در رده خود برای سنجش ساختار قامتی است.

دکتر بهره مند، کارشناس مسؤل تربیت بدنی و سلامت دانشگاه رضوی گفت: پیش از این دستگاه کره ای تولید سال 98 میلادی را داشتیم و اکنون دستگاه مدل 2014 که تولید یک شرکت دانش بنیان ایرانی است را در اختیار داریم.

وی افزود: این محصول در دنیا به لحاظ کیفیت در رده سوم جهان قرار دارد و کشورهای آلمان و انگلیس و فرانسه در زمینه این فناوری بعد از ایران هستند.

مسؤل تربیت بدنی و سلامت دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دستگاه نسبت به دستگاه های مشابه از کیفیت دقت و اعتبار بالاتری برخوردار است.

وی در پایان ازارائه توضیحات دقیق تر نسبت به تاییدیه ها، ویژگی ها و مجوزهای جهانی از سوی یکی از مدیران ارشد این شرکت تولیدکننده به ریاست محترم دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری خبر داد.

وی گفت: به زودی برای طلاب و دانشجویان، استادان و کارمندان نیز با دستگاه جدید ارائه خدمت خواهیم داشت.