از سوی کتابخانه دانشگاه علوم اسلامی رضوی؛
۱۴۰۲-۱۰-۱۱

کارگاه آشنایی با نرم افزارهای پژوهشی نور برگزار شد

کتابخانه تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با هدف بررسی نرم افزارهای پرکاربرد لفظی، موضوعی و درختواره‌ای مرکز نور در حوزه های قرآن، تفسیر، حدیث، فقه، رجال، تاریخ و سیره، کارگاه آشنایی با نرم افزارهای پژوهشی نور را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کتابخانه تخصصی دانشگاه رضوی با هدف بررسی نرم افزارهای پرکاربرد لفظی، موضوعی و درختواره‌ای مرکز نور در حوزه های قرآن، تفسیر، حدیث، فقه، رجال، تاریخ و سیره، کارگاه آشنایی با نرم افزارهای پژوهشی نور را با ارائه حجت الاسلام محمودزاده، کارشناس مرکز رشد و نوآوری برگزار کرد.

در این کارگاه ضمن بررسی و معرفی اجمالی پایگاه های علمی، پایگاه نور سافت، به منظور بررسی فهرست نرم افزار و محصولات مرکز نور و ابزارهای اینترنتی نور در پژوهش معرفی شد.

پایگاه جستجو در عناوین کتب موجود در نرم افزارهای نور در کنار آشنایی با کتابخانه دیجیتال نور و قابلیت‌های هوشمند نورلایب، پایگاه نوریاب، پایگاه جامع تاریخ، پایگاه جامع قرآن، پایگاه جامع الاحادیث، فهرست منابع ترجمه پایگاه جامع الاحادیث و فهرست منابع شرح در پایگاه جامع الاحادیث از دیگر مباحث ارائه شده در این کارگاه بود.

آشنایی با قابلت‌های نورمگز نیز بخشی از این کارگاه را به خود اختصاص داد و آشنایی اجمالی با پایگاه‌های کتب، پایان‌نامه‌ها و مقالات نظیر سیویلیکا، علم نت، ویراساینس، گیگالایب، مگا‍‍پیپر، مگ ایران، ISC صورت گرفت.

در بخشی دیگر معرفی نوار، ايرانىاك، SID، DOAJ، lib، پرتال جامع علوم انسانی، کتابخانه دیجیتالی تبیان، مقالات دانشگاه فردوسی، نشریات علمی دانشگاه فردوسی در ضمن اشاره به پایگاه‌های پایان‌نامه‌های کشورهای مختلف همچون هند، فرانسه، ترکیه، برزیل، اسپانیا، چک، اسلواکی، پایان نامه OATD و پایان نامه های ای تی دی از سوی کارشناس مرکز رشد و نوآوری مطرح شد.