۱۴۰۲-۱۰-۰۹

دیدار رئیس دانشگاه رضوی با آیت‌الله رضازاده

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی و جمعی از استادان دانشگاه ضمن حضور در بیت آیت‌الله رضازاده با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه رضوی و جمعی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ضمن حضور در بیت آیت‌الله رجبعلی رضازاده از علمای بزرگ خراسان، با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.
در ابتدا این نشست صمیمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر جهانگیری پیرامون برنامه ها و فعالیت های دانشگاه علوم اسلامی رضوی پس از دوره مدیریت آیت‌الله رضازاده سخن گفت.
وی به برگزاری دروس حوزوی با قوت و حفظ ماهیت آن در دوره‌های مختلف تاکید کرد‌.
در ادامه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رضوی به بیان جزئیاتی از برنامه آموزشی  دانشگاه اعم از حوزوی و دانشگاهی پرداخت و به نظارت حوزه علمیه و وزارت علوم تحقیقات و فناوری بر آن اشاره کرد.
آیت الله رضازاده نیز ضمن تعریف و تمجید از دانشگاه علوم اسلامی رضوی و استادان و طلاب و دانشجویان و نیز سطح علمی بالای آن در مشهد و کشور به بیان خاطراتی از زمان مدیریت خویش بر این نهاد علمی و فرهنگی پرداخت.
وی با اشاره برنامه تبلیغی دانشگاه در کشور به ویژه منطقه سیستان و بلوچستان در زمان مدیریت خویش، تداوم اینگونه برنامه‌ها را ضروری دانست.