از سوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی؛
۱۴۰۲-۰۹-۲۸

مراسم سالروز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه از سوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد و تعدادی از پژوهشگران برتر و دانشجویان ممتاز علمی مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مراسم گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه که به مناسبت شهادت آیت الله شهید دکتر مفتح تعیین شده است از سوی دانشگاه رضوی با حضور اعضای هیئت علمی، استادان، طلاب، دانشجویان و کارمندان در سالن اجتماعات ساختمان شماره دو برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی و حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان پیرامون وحدت حوزه و دانشگاه، آسیب شناسی و الزامات تحقق آن و هدف از وحدت حوزه و دانشگاه به ایراد سخن پرداختند.

در پایان مراسم از استادان پژوهشگر دانشگاه علوم اسلامی رضوی حجج اسلام و المسلمین دکتر دلبری، ایروانی، روشن ضمیر، خرقانی و سلطانیه تقدیر شد.

سپس از طلاب و دانشجویان پژوهشگر و ممتاز علمی خانم ها هاشم نیا و کرمی و آقایان سیدسلیمان موسوی، مهدی میری، احسان کفشدارطوسی، محمد ربانی، مرتضی پژوهنده و محمدمهدی عامری تقدیر شد.