۱۴۰۲-۰۹-۲۲

تعامل و همکاری ملی و بین المللی دانشگاه رضوی با حوزه علمیه خراسان

مدير روابط ملي و بين الملل حوزه علميه خراسان در دیدار با مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم اسلامی رضوی پیرامون مسائل، همکاری و فعالیت های مشترک در عرصه ملی و بین المللی گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام جواد معین، مدير روابط ملي و بين الملل حوزه علميه خراسان ضمن حضور در دانشگاه رضوی با دکتر محسن پیش آهنگ، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار با تاكيد بر تعامل و همكاري هر چه بيشتر بين دانشگاه علوم اسلامي رضوي و حوزه علميه خراسان نسبت به  برگزاري همايش ها و نشست هاي تخصصي مشترك موافقت شد.
شناسايي ظرفيت های طلاب و دانشجويان فعال عرصه بين الملل و ايجاد بستر مناسب برای همكاري ها در کنار  برگزاري نشست هاي دانش افزايي براي طلاب زبان دان در قالب «پنل» و «الندوة» از موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.
در پایان نسبت به همكاري برای معرفي حوزه و دانشگاه به ميهمانان بين المللي تاکید شد.