۱۴۰۲-۰۹-۰۸

افتتاح اتاق تشکل های دانشجویی

با حضور رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اتاق تشکل های دانشجویی در مجموعه معاونت فرهنگی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اتاق تشکل های دانشجویی با هدف توجه و تمرکز بیشتر فعالیت های دانشجویی در مجموعه معاونت فرهنگی دانشجویی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این مراسم بیان داشت: دانشجویان دارای ظرفیت های فراوانی هستند و من امیدوارم که معاونت فرهنگی بگونه ای برنامه ریزی و حرکت کند که تمامی امور دانشگاه اعم از پژوهش و آموزش و به خصوص مسائل فرهنگی، به همت دانشجویان برگزار شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری با ابراز خرسندی از حضور در این مراسم و جمع طلاب و دانشجویان گفت: کار جمعی و گروهی برکات فراوانی دارد. یدالله مع الجماعه، خداوند متعال در قرآن کریم و پیامبر مکرم اسلام همواره بر جمع و جماعت تاکید داشته اند.

وی در پایان از تمایل خویش نسبت به اعطای احکام تک تک دانشجویان حاضر در این مراسم و بهره مندی از نورانیت و صفای خلوص و جوانی آنها سخن گفت.