۱۴۰۲-۰۸-۲۷

مراسم رونمایی از سایت اندیشه رضوان برگزار شد

سایت اندیشه رضوان با هدف پاسخگویی به سوالات و شبهات ذهنی دانشجویان دانشگاه های کشور تحت نظارت معاونت پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه رضوی، معاونین و کارمندان بخش پژوهش، حجت الاسلام دکتر اصغری، مدیر مشارکت‌های اجتماعی و توسعه وقف بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی و همکاران وی در سالن شیخ بهائی دانشگاه رضوی و نیز با حضور واقفان نیک اندیش این  نهاد علمی فرهنگی، سایت اندیشه رضوان رونمایی شد.

این سایت که بر اساس نیت واقف دور اندیش و روشن ضمیر یزدی جناب آقای اولیا با هدف پاسخگویی به سوالات و شبهات نسل جوان به ویژه دانشجویان دانشگاه های یزد و سراسر کشور بر بستر وب بارگذاری شده است از سوی معاونت پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی مدیریت و راهبری می شود.

علاقمندان به موضوعات اعتقادی، اجتماعی، تاریخ و سیره، فقه و حقوق، قران و تفسیر و اخلاق و معنویت می توانند با مراجعه به آدرسandishehrezvan.ir سوالات خویش را مطرح و پاسخ مورد نظر را دریافت کنند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از واقفان خیر اندیش دانشگاه علوم اسلامی رضوی با هدایایی تقدیر شد.