۱۴۰۲-۰۶-۰۷

راهنمای ثبت نام غیر حضوری در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

به اطلاع کلیه پذیرفته­ شدگان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سال تحصیلی 1403-1402 می­رساند، سامانه پویا برای ثبت نام غیرحضوری از تاریخ26/06/1402 لغایت 30/06/1402 فعال می باشد بنابراین در زمانبندی تعیین شده با مراجعه به این سامانه نسبت به ثبت نام غیرحضوری اقدام نمایید.

لطفاً در انجام فرایند ثبت نام به نکات ذیل توجه فرمایید:

• ثبت نام غیرحضوری از طریق سامانه پویا که لینک آن در قسمت پایین مشخص شده است، انجام می­شود. برای ورود به این سامانه شناسه کاربری و گذرواژه عبور به صورت زیر تعریف شده است:
  • شناسه کاربری: شماره دانشجویی موقت می باشد که برای شما پیامک گردیده است.
  • گذرواژه: کدملی

پذیرفته­ شدگان ملزم هستند قبل از ورود به سامانه ثبت نام در زمان مقرر، نسبت به اسکن و تهیه فایل الکترونیکی مدارک ذیل با کیفیت مناسب اقدام نمایید:

• فایل الکترونیکی تصویر تمام صفحات شناسنامه
    • فایل الکترونیکی تصویر کارت ملی
    • فایل الکترونیکی تصویر آخرین مدرک تحصیلی
    • فایل الکترونیکی تصویر فرم تکمیل شده تعهد مربوط به حوزه علمیه برای پذیرفته شدگان دیپلمه
    • فایل الکترونیکی تصویر مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه برای پذیرفته شدگان آقا
    • فایل الکترونیکی تائیدیه مدرک تحصیلی

*- پذیرفته شدگان کارشناسی دیپلمه از آدرس https://emt.medu.ir

پذیرفته شدگان کارشناسی طلبه و کارشناسی ارشد از آدرس https://estelam.msrt.ir  می توانند تائیدیه مدرک تحصیلی دریافت نمایند.

پس از ورود به سامانه پویا از منوی سمت راست گزینه پرونده و از زیر منو انتخاب شده گزینه اطلاعات شخصی را انتخاب کرده وارد فرم های تکمیل اطلاعات گردید.

پس از تکمیل اطلاعات هر فرم دکمه ذخیره  پایین فرم را بزنید تا اطلاعات شما ذخیره گردد.

نهایتا در صفحه تائید نهائی اطلاعات خود را بازبینی نمایید و در صورت صحت دکمه تائید را بزنید و رسید ثبت نام الکترونیک دریافت نمایید.

در تاریخی که متعاقبا جهت ثبت نام در دانشگاه اعلام می گردد همراه داشتن رسید ثبت نام الکترونیک و اصل مدارک فوق الذکر الزامی است.

پیوست ها :

دانلود فرم تعهد نامه محضری