۱۴۰۲-۰۶-۰۱

رئیس دبیرخانه ملی کنگره جهانی حضرت رضا (ع) منصوب شد

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر جلائیان اکبرنیا، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به عنوان رئیس دبیرخانه ملی کنگره جهانی حضرت رضا (ع) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در حکمی از سوی دبیر کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در جمع شورای مدیران سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکترعلی جلائیان اکبرنیا رئیس دبیرخانه ملی کنگره جهانی حضرت رضا (ع) منصوب شد.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی جلائیان اکبرنیا در این نشست بیان داشت: مؤسسات علمی و فرهنگی در کنگره جهانی حضرت رضا (ع) سهم به سزایی خواهند داشت. کنگره جهانی حضرت رضا فقط مختص به یک بخش از آستان قدس رضوی نیست و همه بخش‌های آستان قدس رضوی در این رویداد بین‌المللی سهم خواهند داشت.
وی افزود: حضور مقام معظم رهبری در سابقه برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) و محورهایی از صحبت‌های ایشان در خصوص جریان امامت و انسان ۲۵۰ ساله نشان‌دهنده تراز بسیار بالای این رویداد دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی بیان داشت: تأکیداتی از سوی تولیت آستان قدس رضوی و رئیس کنگره جهانی حضرت رضا) ع) وجود داشت که افراد تراز یک علمی در سطح جهان در این کنگره حضورداشته باشند.
وی افزود: کنگره جهانی حضرت رضا (ع) ثمره مباحث علمی را در بستر جامعه دنبال می‌کند تا درزمینه احیا امر اهل‌بیت علیهم‌السلام دین خود را ادا کرده باشیم.