۱۴۰۲-۰۵-۰۴

کسب رتبه علمی_ پژوهشی از سوی نشریه آموزه های فقه عبادی

نشریه آموزه های فقه عبادی با سردبیری رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی موفق به ارتقاء رتبه علمی و کسب عنوان علمی_پژوهشی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، شورای اعطای مجوزها و امتیازات علمی، کمیته نشریات علمی حوزه علمیه خراسان با صدور اعتبار نامه علمی، نشریه آموزه های فقه عبادی را با عنوان رتبه علمی_پژوهشی معرفی کرد.

در اعتبارنامه علمی چنین نوشته است که به استناد مصوبه جلسه 811 مورخ ششم شهریور 1397شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر «تسری مفاد ماده واحده اعتبار ونحوه اعطای امتیار علمی به مجلات» به حوزه علمیه خراسان و با توجه به ارزیابی نهایی در پنجمین جلسه کمیته نشریات علمی حوزه علمیه خراسان مورخ بیستم اردیبهشت 1402 بدین وسیله رتبه علمی_پژوهشی به نشریه آموزه های فقه عبادی اعطا شد.

در پایان حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان به عنوان رئیس شورای اعطای مجوزها و امتیازات علمی ضمن امضای این اعتبار نامه برای اعضای هیئت تحریریه این نشریه آرزوی توفیق در مسیر بالندگی فقه اهل بیت را داشته است.

این رتبه علمی تا دوسال معتبر بوده و تمدید آن منوط به ارزیابی و تمدید مجدد از سوی کمیته نشریات علمی حوزه علمیه خراسان است.

اعضای هیئت تحریریه نشریه آموزه های فقه عبادی به ترتیب حروف الفبا، حجج اسلام والمسلمین دکتر محمد امامی، دکتر جواد ایروانی، دکتر محسن جهانگیری، جواد حبیبی تبار، محمد حسن ربانی بیرجندی، مصطفی رفسنجانی مقدم و جواد معین به صاحب امتیازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، با مدیر مسؤلی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سجادی زاده و سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری در این نشریه فعالیت دارند.