مسئله شناسی و تامین نیازهای آستان قدس از سوی دانشگاه رضوی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رییس دانشگاه رضوی در ادامه سلسله جلسات با مدیران موسسات و مراکز زیرمجموعه آستان قدس رضوی در راستای مسئله شناسی و تامین نیازهای آنان با مدیر مرکز قرآن کریم دیدار و گفت و گو کرد.
در ابتدای این دیدار که در مرکز قرآن کریم شکل گرفت، رییس دانشگاه رضوی با اشاره به نیازهای آستان قدس رضوی و تاکید تولیت محترم بر تامین آن، از وظیفه دانشگاه در مسئله شناسی و سنجش علمی ابعاد مسائل مختلف مجموعه ها اعم از مدیریتی و اجرایی و فعالیت ها و خروجی های کار آنان سخن گفت.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری با اشاره به سابقه برگزاری این جلسات با چند موسسه آستان قدس با اولویت سازمان علمی فرهنگی، از مسئله شناسی ابتدایی و سپس ارائه به موسسه و نقد و بررسی ها و اصلاح آن و در نهایت نیز مسئله شناسی پایانی سخن گفت که تبدیل به موضوعاتی پژوهشی برای رساله های دکتری و پایان نامه های ارشد در پردازش علمی دانشگاه رضوی می شود.
وی افزود: موضوعات تقاضا محور و بر اساس نیازهای آستان قدس رضوی در یک کار علمی پژوهشی مورد بررسی قرار می گیرد تا نتیجه آن راهگشا بوده و نیازهای آستان را به خوبی پاسخ دهد.
نگاه هدفمند و مسئله محور
در ادامه دکتر مهربانی فر، رییس روابط عمومی و بین الملل دانشگاه به عنوان مسول این پروژه علمی به بیان جزئیات این طرح پرداخت و تعدادی از مسائل مربوط به مرکز قرآن کریم آستان قدس را بیان کرد.
وی نگاه هدفمند و مسئله محور در این پروژه را سبب فعال شدن ظرفیت علمی پژوهشی و نیز حل مسائل و تامین نیازهای آستان قدس رضوی دانست.
داشبورد مدیریتی
حجت الاسلام والمسلمین میریان، رییس مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی نیز از این طرح استقبال کرد و کمال و نگاه جامع آن به مسائل را حلقه مفقوده آستان قدس دانست و گفت دانشگاه رضوی از این طریق می تواند یک داشبورد مدیریتی خوبی در اختیار مدیران آستان قدس قرار بدهد که بتوانند با نگاه جامع به حل مسائل و مشکلات بپردازند.
وی در ادامه با بیان اینکه 470 مهدالرضا با 25 هزار قرآن آموز در حدود 200 شهر و روستا بخشی از مجموعه مدیریتی مرکز قرآن کریم است در حالی که طرح های بسیاری در کنار آن به صورت استانی و کشوری در این مرکز در دست اجرا است از دغدغه ها و مسائل و مشکلات این مجموعه سخن گفت.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی با اشاره به سه گانه قرآن، زیارت و موقوفات به عنوان سه مسئله مهم و محوری آستان قدس، قرآن را زبان مشترک جهان اسلام دانست و گفت با استفاده از دیپلماسی قرآنی می توان از ظرفیت بین الملل در نشر معارف دین و اهل بیت بهره برد.