نماینده رهبر انقلاب در عراق:
۱۴۰۲-۰۴-۱۳

دانشگاه رضوی جامعه مبارکی است که باید روز به روز ارتقاء یابد

آیت الله حسینی دانشگاه علوم اسلامی رضوی را مکان مبارکی دانست که باید مورد تقویت قرار گیرد تا روز به روز ارتقاء و اعتلا داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، آیت الله سید مجتبی حسینی، نماینده رهبر انقلاب در کشور عراق و عضو خبرگان رهبری بیان داشت: خدا را شاکریم که دانشگاهی که در جوار علی بن موسی الرضا علیه السلام تاسیس شده به همت مرحوم آقای طبسی و عزیزان بعدی، فعال است.

وی افزود: این حمایت عتبه رضوی از دانشگاه قوت مادی و معنوی برای این نهاد محسوب می شود و ما شاهدیم که این مرکز علمی فارغ التحصیلان موفق زیادی را به جامعه ارائه داده است.

آیت الله حسینی بیان داشت: طبیعی است که مکان و مجرای علمی اگر قداست و جایگاهی داشته باشد کسی هم که در آنجا تعلم کرده و اشتغال به این امور دارد این قداست و معنویت با ذهنش عجین و از برکات آن بهره مند می شود .

نماینده رهبر انقلاب در کشور عراق در ادامه بیان داشت: درس خواندن در چنین مکانی برکات و  قداست و ارزش انسانی والایی دارد به ویژه در جای که برای ترویج دین و برای تبلیغ اسلام درس خوانده می شود حتما باید همراه با تقوا و ورع و با معنویت باشد.

وی افزود: بنابراین این جامعه علمی دانشگاه بسیار مبارکی است که باید تقویت شود تا روز به روز ارتقاء و اعتلا داشته باشد.