۱۴۰۲-۰۳-۲۹

مسئول بانوان خوجه‌های ماداگاسکار با مدیر پردیس خواهران دانشگاه رضوی دیدار کرد

نرجس میرعلی ضمن حضور در پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی با دکتر پیروزفر دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در این دیدار که به همت اداره امور بین الملل دانشگاه رضوی صورت گرفت دکتر پیروزفر، سرپرست پردیس خواهران دانشگاه رضوی، به معرفی ظرفیت ها و فرصت های پردیس خواهران در جذب دانشجویان بین الملل و تحصیل در مقاطع ارشد و دکتری به ویژه در رشته علوم قرآنی و حدیث و نیز رشته های مرتبط با حوزه زنان و خانواده پرداخت.

در ادامه خانم نرجس میر علی؛ مسئول بانوان خوجه های اثنی عشری ماداگاسکار ضمن ابراز خرسندی از فعال شدن بانوان فرهیخته در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی در آستان قدس رضوی به ویژه در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، از تمایل خویش نسبت به افزایش سطح تعاملات بانوان شیعه ماداگاسکار و پردیس خواهران دانشگاه رضوی در حوزه های علمی و فرهنگی سخن گفت.

وی پیشنهاد راه اندازی دوره های کوتاه مدت تخصصی از سوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، متناسب با اقتضائات و نیازهای بانوان شیعه ماداگاسکار را نیز ارائه کرد.

در پایان ضمن تاکید بر ایجاد تعاملات علمی فرهنگی به زمینه سازی برای تحصیل بانوان شیعه ماداگاسکار در پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز اشاره شد.