۱۴۰۲-۰۳-۰۷

تیم حقوق دانشگاه رضوی به فینال مسابقات موت کورت راه یافت

تیم الف رشته حقوق دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ادامه رقابت های مسابقات دادگاه های تمرینی به فینال راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشجویان تیم الف دانشگاه رضوی پس از موفقیت دربرابر تیم دانشگاه فردوسی در پرونده خانواده، در رقابت های موت کورت یا دادگاه های تمرینی توانستند از سد دانشجویان تیم حقوق دانشگاه امام رضا ع و تیم فقه و مبانی واحد خواهران این دانشگاه نیز بگذرند.

در ادامه نیز تیم حقوق دانشگاه فردوسی را در پرونده حقوق ثبت، با بالاترین امیتاز و اختلاف حدود ۱۰۰۰ امیتاز پشت سر گذاشته و به مرحله فینال راه پیدا کردند.

مسابقات دادگاههای مجازی و تمرینی با عنوان موت کورت چند سالی در کشور درحال برگزاری است که با پیگیری انجمن علمی و گروه حقوق دانشگاه علوم اسلامی رضوی، برای نخستین بار تیم حقوق این دانشگاه نیز در این مسابقات شرکت کرد.

تیم حقوق دانشگاه رضوی در هر مرحله با اختلاف فراوان جزو تیم های اول شده و اکنون به مرحله فینال راه یافته و در این بخش پایانی در پرونده قتل عمد با حریف خود رقابت خواهد کرد.