۱۴۰۲-۰۳-۰۴

عمامه گذاری جمعی از طلاب دانشگاه رضوی به دست آیت الله مرتضوی

جمعی از طلاب دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن حضور در بیت آیت الله مرتضوی شاهرودی، به دست مبارک وی عمامه بر سر نهادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، 18 نفر از طلبه دانشجویان دانشگاه رضوی در دهه مبارک کرامت در بیت آیت الله مرتضوی شاهرودی، از علمای بزرگ خراسان و استاد سطح عالی حوزه، حاضر شده و با دست مبارک وی مفتخر به عمامه گذاری و تلبس به لباس مقدس روحانیت شدند.

در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری برگزار شد، آیت الله مرتضوی شاهرودی به بیان حدیثی از امام صادق(ع) در باب علم آموزی و عمل بدان پرداخت و گفت: «مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَكُوتِ السَّماواتِ عَظيما فَقيلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛»فرمودند کسی یاد بگیرد برای خدا، عمل کند برای خدا و به دیگران یاد بدهد برای خدا، چنین شخصی در عالم بالا جزو بزرگان است نه در این دنیا که همه گرفتاری است.

وی ادامه داد: بنابر این روایت این شخص در بین ملکوتیان بزرگ معرفی می شود  و می گویند برای خدا آموخت و برای خدا عمل کرد و برای خدا به دیگران آموزش داد.( الذریعه الی حافظ الشریعه،شرح اصول کافی ج1،ص56)

آیت الله مرتضوی در پایان با اشاره به اینکه چنین فردی می تواند در قیامت شفاعت کند و جماعت بسیاری را از جهنم نجات دهد. ایام دهه کرامت را یاداور شد و بیان داشت: امید است به برکت این عمامه گذاری که بین دو میلاد حضرت معصومه(س) و حضرت رضا(ع) اتفاق افتاده، موفق و موید باشید.