با توجه به برگزاری باشکوه مراسم وحدت حوزه و دانشگاه؛
۱۴۰۱-۰۹-۲۹

سرپرست دانشگاه رضوی از حضور و استقبال گسترده دانشجویان قدردانی کرد

حجت الاسلام والمسلمین دکتر امامی در پیامی خطاب به دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی از حضور باشکوه و استقبال گسترده آنان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد امامی، سرپرست دانشگاه رضوی در پیامی خطاب به دانشجویان دانشگاه از حضور گسترده و استقبال آنان در مراسم باشکوه روز وحدت حوزه و دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر امامی در ادامه به رسالت اصلی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در تربيت نيروهاي فاضل و كارآزموده و موثر براي اهداف شكوهمند انقلاب اسلامي اشاره کرد و ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای طلاب و دانشجویان این نهاد علمی فرهنگی، موفقیت آنان درگسترش فرهنگ قرآني و مكتب اهل البيت (عليهم السلام) در حريم شمس الشموس امام رضا (عليه السلام) را از خداوند متعال خواستار شد.

متن این پیام از قرار زیر است:

دانشجويان گرامي

سلام عليكم؛

با صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص)

بدين وسيله مراتب قدرداني و سپاس خود را از حضور شما عزيزان در مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علوم اسلامي رضوي، اعلام مي دارم. اميدوارم خداوند تبارك و تعالي توفيقي فراهم نمايد تا بتوانيم براي رسالت اصلي دانشگاه كه تربيت نيروهاي فاضل و كارآزموده و موثر براي اهداف شكوهمند انقلاب اسلامي است موفق باشيم و گامي موثر در راستاي گسترش فرهنگ قرآني و مكتب اهل البيت (عليهم السلام) برداريم.

در حريم شمس الشموس امام رضا (عليه السلام) برايتان آرزوي موفقيت روز افزون دارم.

محمد امامي

سرپرست دانشگاه علوم اسلامي رضوي