۱۴۰۱-۰۵-۰۵

کارگاه نرم افزار رفرنس دهی مندلی برگزار شد

کارگاه نرم افزار رفرنس دهی مندلی ویژه دانشجویان دوره دکتری، پردیس بانوان دانشگاه رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کارگاه نرم افزار رفرنس دهی مندلی برای بهره مندی دانشجویان دوره دکتری پردیس بانوان دانشگاه رضوی از این نرم افزار در تالیف پایان نامه برگزار شد.

مندلی (Mendeley) نرم افزاری رایگان بوده و نسبت به نسخه‌های مشابه که ارائه می شود پیشرو و بهتر است. این نرم افزار همانند نرم افزار اند نوت (Endnote) قابلیت نصب شدن بر روی نرم افزار ورد را داراست و به کاربر در رفرنس دهی و ماخذ نویسی بر اساس شیوه های گوناگون کمک می کند.

با توجه به اینکه این نرم افزار در محیط های مختلف کاربرد داشته و از منابع بیشتری پشتیبانی می کند و نیز استفاده از آن راحت است به عنوان منبعی آسان برای رساله و پایان نامه و کارهای پژوهشی مورد استفاده قرار می گیرد.

بر این اساس این کارگاه جهت استفاده دانشجویان دوره دکتری پردیس با نوان در دانشگاه رضوی با تدریس خانم دکتر لطیف زاده برگزار شد.