نشریه علمی پژوهشی؛
۱۴۰۱-۰۳-۲۱

آثار علمی و زندگینامه شهدای دانشگاه رضوی رونمایی شد

9جلد اثرعلمی به همراه 11 جلد زندگینامه شهدای دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مناسبت دهه کرامت رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، از هشت جلد بررسی و تحلیل روایات تفسیری امام رضا علیه السلام و کتاب ارزش های انسانی در سیره و سخن امام رضا علیه السلام با حضور تولیت آستان قدس رضوی و با سخنرانی رئیس دانشگاه طی مراسمی در قم رونمایی شد.
در این مراسم همچنین یازده جلد کتابهای زندگینامه شهدای دانشجوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی که با همکاری انتشارات به نشر به چاپ رسیده نیز معرفی شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خیاط، رئیس دانشگاه رضوی در خصوص روند تولید دوره هشت جلدی بررسی و تحلیل روایات تفسیری امام رضا علیه السلام که توسط اساتید و دانشجویان گروه علوم قرآنی و حدیث دانشگاه علوم اسلامی رضوی کار شده توضیحاتی ارائه داد.
وی در ادامه با اشاره به کتاب ارزش های انسانی در سیره و سخن امام رضا علیه السلام ادامه داد این اثر به همت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد ابراهیم روشن ضمیر و به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی و فرانسه نوشته شده و به موضوعات عقل و عقل گرایی، دانش و دانش آموزی، رابطه با مردم و تدبیر و تلاش در روایات امام رضا علیه السلام پرداخته است.