از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام شد؛
۱۴۰۱-۰۳-۱۸

رشته های جدید دانشگاه علوم اسلامی رضوی

مجوز رشته های جدید در آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صادر و اجرای آن اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مجوز اجرا برای رشته های جامعه شناسی در دوره کارشناسی، و تبلیغ وارتباطات دینی، فقه وحقوق وقف برای دوره کارشناسی ارشد از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آزمون پیش روی دانشگاه علوم اسلامی رضوی صادر شد.

بر این اساس طلاب و دانشجویان علاقمند به رشته جامعه شناسی در دوره کارشناسی، فقه و حقوق وقف، و تبلیغ وارتباطات دینی در دوره کارشناسی ارشد در آزمون پیش رو شرکت کنند.

لازم به ذکر است مجوز رشته های دانش اجتماعی مسلمین و علوم اقتصادی گرایش بانکداری اسلامی نیز تمدید شده که بر این اساس داوطلبان برای آزمون تیرماه آینده در دوره کارشناسی می توانند در هشت رشته و برای دوره کارشناسی ارشد در سیزده رشته ثبت نام کنند.