ارشد عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی در منطقه خراسان؛
۱۴۰۱-۰۳-۱۰

اشراف کامل و افکار امام خامنه ای در حوزه دفاع قابل توجه است

پیشرفت های عالی در زمینه دفاع با اشراف کامل و افکار امام خامنه ای در این زمینه صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام حسین مدبری، ارشد عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی در منطقه خراسان در جلسه معارفه اعضای ستاد استانی اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه های دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی در سالن جلسات دانشگاه رضوی با اشاره به آغاز به کار همایش در دانشگاه فردوسی، از توجه و عنایت اهل علم و گسترش آن سخن گفت.

وی ضمن اعلام حمایت و پشتیبانی همایش در بخش استانی از سوی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع گفت: حقیقتا با عنایت ویژه حضرت آقا و اندیشه های ناب ایشان پیشرفت های عالی در این زمینه صورت گرفته و انسان های فرهیخته به عناوین مختلف در این بخش مشغول به کار هستند تا محصولات ویژه ای تولید کنند.

وی افزود: اشراف کامل و افکار حضرت آقا نسبت به حوزه دفاع قابل توجه است در جلسه ای فرمودند من نسبت به نیروهای مسلح یک احساس پدری و خودمانی ویژه ای دارم، که این نشان از توجه و عنایت ایشان است.

وی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم در تمام زمینه ها افکار و اندیشه های حضرت آقا را به خوبی اجرا کرده و پیش ببریم.