۱۴۰۱-۰۳-۰۸

مراسم معارفه مدیر گروه فلسفه و کلام دانشگاه رضوی برگزار شد

حجت الاسلام دکتر گلمکانی به حکم رییس دانشگاه رضوی برای مدت یک سال به مدیریت گروه فلسفه و کلام اسلامی این نهاد علمی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام دکتر رامين گلمكاني از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خیاط، ریاست دانشگاه رضوی برای مدت یک سال به مدیریت گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه رضوی منصوب شد.
در این حکم آمده است:
نظر به مراتب تخصص، توانايي، تجارب ، تعهد و فضل جنابعالي از تاريخ 10-03-1401 به مدت يكسال به مديريت گروه فلسفه و كلام اسلامي دانشگاه علوم اسلامي رضوي منصوب مي شويد.
اميد است با برنامه‌ريزي، دقت، درايت و جهت گيري صحيح در رشد و تعالي گروه موفق باشيد.
انتظار مي رود ضمن بهره مندي از تجارب مديران گذشته و با همفكري ساير اساتيد، در سامان بخشي امور آموزشي و پژوهشي گروه اهتمام ورزيده در تحقق اهداف بلند دانشگاه در چارچوب طرح تحول و در اجراي برنامه عملياتي سه ساله و نيز در رفع نياز هاي علمي آستان قدس رضوي كوشا باشيد.
بديهي است ارتباط و تعامل با ساير گروه هاي آموزشي و همينطور با نهادهاي علمي مرتبط مي تواند در تحقق سريعتر اهداف اين گروه اثرگذار باشد.
در پایان حکم در تقدیر از دکتر حیدری آمده است:
در ضمن از زحمات جناب آقاي داود حيدري در مدت تصدي مديريت گروه فلسفه و كلام اسلامي كمال تقدير و تشكر را دارم.

در لوح تقدير مدیر سابق نیز آمده است:

جناب آقاي داوود حيدري

بي شك پاداش كساني كه در راه نشر دانش به ويژه دانش الهي همت گماشته اند نزد خداوند محفوظ است. تلاش جنابعالي در سمت مديرگروه فلسفه و كلام اسلامي دانشگاه علوم اسلامي رضوي و در جوارعالم آل محمد (ص)، حضرت ثامن الائمه (عليه السلام) را ارج نهاده و موفقيت روزافزون شما را از خداوند متعال مسئلت مي نمايم.

گفتنی است سوابقی همچون:
مدیریت گروه زبان انگلیسی به مدت ۳ سال
۱۸ سال فعالیت در بنیاد پژوهش ها در گروه های فلسفه و کلام، زبان انگلیسی و دانش نامه های نرم افزاری
مدیریت گروه دانش نامه های نرم افزاری به مدت ۱۰ سال و تولید دو نرم افزار علمی پژوهشی درباره امام رضا(ع) و امام حسین(ع)
در کارنامه فعالیت های دکتر گلمکانی به عنوان مدیر جدید گروه فلسفه و کلام اسلامی مشاهده می شود.