مادرشهید دانشگاه رضوی:
شهید اثنی عشری مقید به فریضه امربه معروف و نهی از منکر بود
خواهر حضرت ایت الله مکارم و مادر شهید اثنی عشری از دانشگاه رضوی و حجره پسر خویش دیدن کرد.
۱۴۰۱-۰۲-۳۱

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مادر شهید اثنی عشری، خواهر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله مکارم شیرازی، با حضور در دانشگاه رضوی، از فضای این نهاد علمی و حجره فرزند خویش دیدن کرد.

در این دیدار رییس و معاون فرهنگی دانشگاه مادر شهید والا مقام جنگ تحمیلی را همراهی کرده و ضمن حضور در حجره شهید مهدی اثنی عشری و شنیدن خاطراتی از زبان مادر شهید، یاد و نام وی را گرامی داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خیاط بیان داشت: شهید اثنی عشری فردی متقی بود که تقید خاصی به نماز شب و عبادت های شبانه داشت و ضمن پیشتازی در مراسمات مذهبی دانشگاه، دیگران را به شرکت در این جلسات تشویق می‌کرد.

وی درباره الگو بودن این شهید بزرگوار برای طلاب و دانشجویان گفت: شهید اثنی عشری قبل از اینکه شهید شود، شهید بوده‌ و زندگی شهدایی داشت، ضمن حضور و نقش پر رنگ در اتفاقات سیاسی آن زمان در مطالعه و فراگرفتن علم نیز پیشگام بود که تمام این ویژگی ها باهم الگویی بی بدیل برای دانشجویان و طلاب دانشگاه رضوی ساخت.

در ادامه مادر شهید اثنی عشری ضمن بیان خاطراتی ازآن شهید دفاع مقدس گفت: مهدی مقید به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و دائما فکر و ذکرش امام زمان(عج) بود و لحظه ای از یاد آن حضرت غافل نمی شد.

وی افزود: پسرم از خدمت به پدر و مادر دریغ نمی‌کرد و تا می‌توانست کمک دست خانواده بود.

گفتنی است در پایان این دیدار از خانواده شهید مهدی اثنی عشر توسط ریاست دانشگاه و معاونت فرهنگی تقدیر شد.

سازندگان:
منابع: