۱۴۰۰-۱۲-۲۱

دوره تخصصی تبلیغ برگزار شد

دوره تخصصی تبلیغ از سوی واحد گزینش و با همکاری مرکز مهارت و معرفت دانشگاه رضوی برای علاقمندان به شیوه های نوین و تاثیرگذار این حرفه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دوره تخصصي تبليغ با هدف آشنايي و دانش‌افزايي مبلغين دانشگاه با شيوه هاي نوين و تأثيرگذار، جهت اعزام به حوزه هاي علميه، دانشگاه ها، دبيرستان ها و مساجد، با حضور حقیقی و مجازی بیش از یکصد علاقمند برگزار شد.

در این دوره که به صورت حضوری در سالن آمفي تئاتر دانشگاه و به صورت مجازی برگزار شد  حجت الاسلام والمسلمین دکتر فقیه اسفندیاری پیرامون تبلیغ و روبرو شدن با مخاطب، ایجاد ارتباط مثبت و جذب و نیز شیوه ها و روش های برخورد به بیان نکات ارزشمند پرداخت و استفاده از تجربیات موثر دیگران در این زمینه را توصیه کرد.

در این دوره دکتر امیر طاها سلامی، دکتری مدیریت و آینده پزوهی، مدرس نمونه دانشگاه و کشوری با موضوع اصول و فنون مذاکره و ارتباطات به بیان نکاتی پیرامون آشنایی با مهارت تبلیغ، ارتباط گیری و تبلیغ موثر پرداخت.

در پایان جلسه نیز مسول گزینش دانشگاه به بیان نکات تکمیلی و توجیهی در این باره پرداخت و به سوالات پاسخ داد.