همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی در برگزاری همایش بینالمللی غذای طیب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حسین زمانی، مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، ضمن معرفی ابعاد مختلف نشان «طیب» و پژوهشهای مربوط به شریعت و غذای طیب گفت: همایش بینالمللی غذای طیب، اولین رویداد رسمی در مسیر بینالمللی سازی نشان طیب است.
وی افزود این رویداد با مشارکت دانشمندان و فناوران ملی و بین المللی و اخذ مجوز از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری خردادماه سال آینده برگزار میشود.
حسین زمانی گفت: این همایش بستر مناسبی برای به اشتراک گذاری و توسعه دانش و فناوریهای مرتبط با کیفیت مواد غذایی با رویکرد طیب میباشد.
وی افزود: ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی در محورهای پژوهشی غذای طیب، شریعت و غذای طیب، اقتصاد غذای طیب و قوانین و استاندارها از مهمترین اهداف موسسه کیفیت رضوی در برگزاری اولین همایش بینالمللی غذای طیب است.
مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی گفت: براساس مطالعات انجام شده برای نشان طیب پنج اصل حلیت، سلامت، اصالت، برکت و جذابیت در نظر گرفته شده است که نشان دهنده یک نگاه جامع و فرایندی به کیفیت است.
وی افزود: استقرار این نگاه در طول زنجیرههای تولیدی به خصوص زنجیرههای غذایی میتواند سلامت و امنیت مواد غذایی، محیط زندگی و جامعه مصرف کنندگان را تضمین کند.
در پایان مقرر شد با همکاری اعضای گروههای علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی زمینههای مشارکت دانشجویان و استادان دانشگاه در نشستهای تخصصی همایش بینالمللی غذای طیب فراهم شود.
بر این اساس استادان و دانشجویان محترم می توانند مقالات و طرحهای پژوهشی خود در موضوعات مرتبط با شریعت و غذای طیب را برای دبیرخانه این همایش ارسال کنند.