امام جمعه بهبهان:
دانشگاه رضوی حوزه ای تمام عیار و فعال در زمینه علوم جدید است
خراسان رضوی - حجت الاسلام ناصری ضمن بازدید از دانشگاه رضوی و آشنایی با بخش های مختلف آن و اطلاع از فعالیت های علمی پژوهشی، این نهاد علمی را حوزه علمیه ای تمام عیار دانست.
۱۴۰۰-۱۱-۰۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین سید قدرت الله ناصری، امام جمعه بهبهان ضمن بازدید از دانشگاه رضوی و آشنایی با بخش های مختلف آن و اطلاع از فعالیت های علمی پژوهشی، این نهاد علمی از دعوت و پذیرش مسولان دانشگاه برای حضور در این فضای علمی معنوی تشکر کرد.

وی افزود: از فرمایشات رئیس محترم دانشگاه استفاده کردیم مطالب مهمی را عنوان کردند، خصوصیاتی  که ما برداشت کردیم از این مساله این بود که این دانشگاه هم هویت دینی و اسلامی خود را به صورت یک حوزه علمیه تمام عیار حفظ کرده است و در عین حال تلاش می کند  که با علوم جدید در سطح دانشگاه ها مرتبط باشد.

امام جمعه بهبهان بیان داشت: این دانشگاه مطالب حوزه های علمیه را که مطالب عمیقی است در واقع به روز رسانی می کند و این یک خصوصیت بسیار بالایی است که می تواند همراه با موفقیت باشد.

وی افزود: همین که طلاب توانایی این را پیدا کنند که علوم حوزوی را به سبک جدید با به روز رسانی جدیدی ارائه کنند خود یک موفقیت بزرگ است.

سازندگان:
منابع: