تحریریه آموزه های قرآنی تایید کرد؛
۱۴۰۰-۱۰-۲۰

انتخاب 9 مقاله برای انتشار از بین 238 اثر

دومین جلسه تحریریه نشریه آموزه های قرآنی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور اعضای تحریریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رضوی، در این جلسه که با حضور اعضای تحریریه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد حجت الاسلام دکتر خرقانی از دریافت 238 مقاله در مدت 6 ماه خبر داد که در بررسی اولیه حدود دوسم آن یعنی 164 مقاله بدون داوری رد شده است.

وی افزود: از تعداد باقی مانده در داوری ها که متوسط آن دو داوری بوده، بعضا به بررسی و قضاوت مجدد گذاشته شده و در نهایت  9 مقاله انتخاب کردیم که در این جلسه با حضور اعضای تحریریه به دقت بررسی و مورد نقد و نظر قرار می گیرد.

جانشین سردبیر در ادامه بیان داشت: متوسط زمان تا اولین ارسال برای  داوری 6 روز و متوسط زمان تا ارسال برای بازنگری 46 روز بوده و متوسط زمان داوری 18 و متوسط زمان عدم پذیرش 12 روز بوده، ضمن آنکه متوسط زمان عدم پذیرش بدون داوری هم 5 روز بوده است.

مدیر اجرایی نشریه آموزه های قرآنی نیز بیان داشت: امتیاز نشریه که از نظر وزارت علوم رتبه  (ب) را داراست برای ارتقاء به رتبه (الف) نیازمند اصلاحاتی در بخش نمایه های بین الممللی بوده که صورت گرفته است.