۱۳۹۸-۰۱-۲۱

درس اخلاق این هفته با حضور استاد راشد یزدی

درس اخلاق این هفته با حضور استاد راشد یزدی با موضوع عقل و عاقل برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی حجت الاسلام راشد یزدی در درس اخلاق این هفته طی مطرح کردن دو سوال عقل چیست و عاقل کیست به تبیین این دو واژه پرداخت.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان حدیثی از پیامبر در جواب دو پرسش عقل چیست و عاقل کیست ، گفت: عقل چیزی است که به وسیله آن خداوند عبادت شود و سرانجام صاحبش به بهشت  رود و عاقل کسی است که با تقوا و پرهیزگار باشد.
این استاد اخلاق با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) بیان کرد:انسان عاقل زبانش پشت مغزش است و انسان نادان زبانش جلو مغزش است یعنی انسان عاقل خوب فکر می کند و بعد سخن می گوید ولی انسان نادان سخن می گوید و بعد به عواقب سخنش فکر می کند.
وی ادامه داد عقل چراغ نورانیست که خیر و شر را مشخص می کند و تغذیه عقل کسب علم و آموختن است با آموختن عقل قدرتمند می شود.
درس اخلاق دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر هفته دوشنبه با سخنرانی یکی از اساتید اخلاق  با حضور دانشجویان و طلاب دانشگاه بر گزار می شود.