۱۳۹۸-۰۲-۱۰

حجت الاسلام رضایی تهرانی در درس اخلاق این هفته: مناجات شعبانیه الهی نامه ائمه اطهار(ع) است

حجت الاسلام والمسلمین رضایی در درس اخلاق این هفته به بررسی مناجات شعبانیه در جمع دانشجویان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی حجت الاسلام رضایی تهرانی در درس اخلاق این هفته گفت: مناجات شعبانیه بالاترین درس اخلاق و عرفان است که از زبان امام علی (ع) روایت شده است.
استاد رضایی با بیان این که مناجات شعبانیه الهی نامه ی ائمه اطهار(ع) است گفت: مناجات شعبانیه تنها مناجاتی است که در متن آن آمده که ائمه اطهار بر آن مداومت داشته اند.در این مناجات آغاز  و پایان هر دعا با صلوات است که این خود راهکاری برای برآورده شدن حاجات می باشد که بین دو دعای مستجاب شده دعای خود را بیان کنیم.
این استاد اخلاق همچنین افزود: مناجات شعبانیه یک دریا معرفت و علم است.در مناجات شعبانیه کلید ترک گناه محبت خداوند بیان شده و هر چه انسان در دلش محبت الهی بیشتر باشد معصوم تر و بی گناه تر می شود زیرا که بالاترین ذکر خدا ترک گناه است.
درس اخلاق دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر هفته دوشنبه ها با حضور یکی از استادان اخلاق کشور با شرکت دانشجویان و طلاب برگزار می شود.