۱۳۹۸-۰۱-۲۷

استاد موسویان در درس اخلاق این هفته ؛ سوره کهف سوره ولایت است

استاد موسویان در درس اخلاق این هفته به ارائه نکاتی در مورد سوره کهف پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی آیت الله سید عبدالله موسویان در درس اخلاق این هفته گفت:سوره کهف سوره ولایت است و در آن جریانات بسیار مهمی مطرح شده است.
استاد موسویان با بیان این که این سوره صد و ده آیه دارد و به سوره ولایت معروف است گفت:در این سوره جریان های عرفانی خاص و مهمی آمده است از جمله جریان اصحاب کهف و همراهی حضرت خضر و حضرت موسی ، که هر کدام دارای معارف عمیقی است.
این استاد اخلاق همچنین افزود:در آیه ۱۹ سوره کهف کلمه ولیتلطف که کلمه وسط قرآن است امده که بیان کننده مهربان و لطیف بودن  اولیا خدا در امور می باشد.کثیف و خشن در مقابل لطیف است و کسی که می خواهد به حضرت حق نزدیک شود باید لطیف شود.
در پایان استاد موسویان با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در مورد قرآن گفت:عبارات قرآن برای عوام است و اشارات آن برای خواص و حقایقی در قرآن وجود دارد که برای انبیاست.
شایان ذکر است درس اخلاق دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر هفته دوشنبه ها با حضور یکی از اساتید اخلاق با شرکت دانشجویان و طلاب برگزار می شود.
اخبار و اعلانات