۱۳۹۱-۰۹-۲۹

تقدیر مؤسس دانشگاه علوم اسلامی رضوی از دانش آموختگان خوش فکر دانشگاه

آیت الله واعظ طبسی در دیدار با پژوهشگران شاغل در آستان قدس رضوی با تقدیر از دانش آموختگان خوش فکر دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت بعضی از این عزیزان خوب توانسته اند در جامعه مثمر ثمر باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم که صبح امروز چهارشنبه 29 آذر در تالار اماکن متبرکه حرم مطهر برگزار شد خطاب به دانش آموختگان دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت «البته من نمی خواهم از لفظ فارغ التحصیل برای این عزیزان استفاده کنم بلکه باید ایشان ارتباط علمی خود را با حوزه حفظ نمایند».
تولیت آستان قدس رضوی در قسمتی دیگر از سخنان خود گفت از پژوهشگران آستان قدس رضوی دو. توقع می رود که اولاً تحلیلی متناسب با نیازو قابل فهم و تدریس در خصوص بحث ولایت و امامت در رشته های گوناگون داشته باشند و ثانیاً در خصوص اقتصاد مقاومتی مطالعات و پژوهشهای جدی ارائه دهند.
طی این مراسم تعداد زیادی از پژوهشگران شاغل در مؤسسات پژوهشی آستان قدس رضوی همچون دانشگاه علوم اسلامی رضوی، بنیاد پژوهشهای اسلامی، دانشگاه امام رضا(ع)، موسسه خدمات مشاوره و جوانان آستان قدس رضوی و... شرکت داشتند.