۱۳۹۱-۱۲-۱۱

برگزاری جشن ازدواج 120 زوج داتشجوی دانشگاه های علوم اسلامی رضوی و امام رضا(ع)

یکصد و بیست زوج دانشجوی دانشگاههای علوم اسلامی رضوی و امام رضا(ع) امشب یازدهم اسفندماه در سالن ورزشی دانشگاه امام رضا(ع) ازدواج خود را جشن گرفتند.
به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این مراسم که با مشارکت معاونت فرهنگی دو دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام صابری اراکی به عنوان سخنران ویژه دعوت شده بود.
این گزارش حاکی است مراسم مذکور از هنرنمایی گروهی از ناشنوایان بهره برده و نیز از مداحی مداحان اهل بیت(ع) کسب فیض شد.
طی این مراسم تعدادی از مسئولان دو دانشگاه از جمله معاونت آموزشی و اداری و پشتیبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، سرپرست معاونت فرهنگی دانشگاه را همراهی کرده بودند
در پایان مراسم هدایا و بسته های فرهنگی به زوجهای شرکت کننده اهدا و 120 زوج دانشجو زندگی خود را با صرف غذای متبرک مهمانسرای حضرت رضا(ع) آغاز کردند.