۱۳۹۵-۱۲-۱۱

برگزاری مراسم ایام فاطمیه در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه مراسم عزاداری هیات مذهبی رهپویان ولایت دانشگاه علوم اسلامی رضوی با سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در عراق برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، همزمان با ایام شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیه ) مراسم عزاداری وسوگواری هیات مذهبی طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مدت سه شب برگزار می شود.
دراین مراسم آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در عراق و آیت الله محمد صالح کمیلی خراسانی  در بیان فضایل و مناقب حضرت زهرا س سخنرانی خواهند کرد.و حجت الاسلام محمد شفیع پور و علی شوقی نیز به مداحی و مرثیه سرایی می پردازند.
هیات مذهبی رهپویان ولایت هیات مذهبی طلاب ودانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که  علاوه بر ایام شهادت  خاندان اهل بیت عصمت وطهارت  در طول سال  هر هفته چهار شنبه شبها  جلسه هفتگی برگزار می نمایند.
این مراسم  از چهارشنبه شب 11 اسفند ماه  به مدت 3 شب از ساعت 20:30 در مسجد دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.