۱۳۹۶-۱۲-۲۲

انتشار یکصد و چهاردهمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی

یکصد و چهاردهمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی با شش مقاله علمی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این شماره مقالاتی با عناوین بررسی نقش فرد و نهادهای اجتماعی در تحقق امنیت اجتماعی ؛ امامت در عینیت جامعه از دیدگاه امام رضا علیه السلام ؛ آراء تفسیری آیت الله جوادی آملی در موضوع عفاف با رویکرد تحلیل محتوا انتشار یافته است.
جامعه متعادل در نگره قرآن کریم (با تاکید بر تحلیل قصص قرآن) ؛ باز تعریف تبلیغات تجاری از منظر اسلام با روش کیفی ؛ نظریه همنشینی افتراقی با نگاه به آیات قرآن و روایات از دیگر مقالات این شماره است.
فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی بیش از بیست و دو سال سابقه نشر داشته که تا قبل از اخذ درجه علمی با عنوان دوماهنامه اندیشه حوزه منتشر می شد که شماره 89 با عنوان فعلی منتشر می شود.
این نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مدیر مسئولی حجت الاسلام والمسلمین سیدمصباح عاملی و سردبیری حجت الاسلام دکتر رضا حق پناه منتشر می شود.
متن این شماره  و سایر شماره های نشریه پژوهشهای اجتماعی اسلامی از طریق سایت دانشگاه به نشانی www.razavi.ac.ir  قابل دسترسی است.