۱۳۹۴-۱۱-۰۱

انتشار یکصد و هفتمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی

یکصد و هفتمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با موضوعات اسلامی و اجتماعی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، یکصد و هفتمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی به صاحب امتیازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.
فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی نشریه ای است که صاحب امتیاز آن دانشگاه علوم اسلامی رضوی و به مدیر مسئولی حجت الاسلام والمسلمین سید مصباح عاملی و سردبیری  حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا حق پناه انتشار می یابد.
در این شماره مقالاتی با عناوین آسیب شناسی مدیریت فرهنگی از منظر قرآن کریم، بررسی استراتژی نهضت عاشورا در ارتباط با قدرت حاکم، نگاهی آسیب شناسانه به مدیریت چالش های اعتقادی در جهان اسلام، نسبت فرد و جامعه در نگاه اسلامی، مؤلفه های تحقق احساس شادمانی در اسلام منتشر شده است.
آثار امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های اجتماعی، آسیب شناسی سبک زندگی ایرانیان و طراحی الگوی زندگی بهشتی از دیگر مقالات این شماره می باشد.
جهت دریافت متن فصلنامه، فایل پیوست را کلیک نمایید.
پیوست ها: