۱۳۹۳-۰۸-۲۹

برگزاری نخستین دوره اختبار متقاضیان هیئت علمی در سال93

نخستین دوره اختبار متقاضیان عضویت هیئت علمی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی امروز پنجشنبه 29 آذر برای متقاضیان دو گرایش فقه و اصول برگزار شد
به گزارش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی بعد از ثبت نام متقاضیان عضویت هیئت علمی در شهریورماه 93 متقاضیان گرایشهای فقه جزایی و فقه سیاسی امروز در جلسه مصاحبه و اختبار حاضر شدند.
این گزارش حاکی است جلسه اختبار متقاضیان زبان و ادبیات عربی در هفته آینده برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش جلسات اختبار سایر رشته ها طی هفته های آینده برگزار و از متقاضیان این رشته ها دعوت به عمل خواهد آمد.
گفتنی است دانشگاه علوم اسلامی رضوی طی فراخوان شهریورماه وزارت علوم از متقاضیان جذب هیئت علمی در هفت رشته ثبت نام به عمل آورد.
در این دوره برای رشته هایی چون زبان و ادبیات عربی، فقه جزائی، فقه سیاسی، اقتصاد، حقوق عمومی وفلسفه و کلام اسلامی ثبت نام به عمل آمد.