۱۳۹۱-۱۱-۳۰

دفترچه راهنمای آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی(ویژه برادران) در سایت دانشگاه قرار گرفت

دفترچه راهنمای آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سایت دانشگاه در بخش منابع آزمون ورودی قرار گرفت؛ ثبت نام داوطلبان به زودی آغاز خواهد شد
به گزارش دفتر پذیرش و گزینش در سال تحصیلی آینده رشته های جدیدی در مقاطع سه گانه دانشگاه به رشته های قابل انتخاب اضافه شده است که در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دو رشته جدید و در مقطع دکتری نیز رشته حقوق بین الملل به رشته ها اضافه شده است.
همچنین بنابر تقاضای داوطلبان استان خراسان جنوبی حوزه امتحانی بیرجند به حوزه های امتحانی دانشگاه اضافه شد.
این گزارش حاکی است به زودی داوطلبان بعد از مطالعه دفترچه راهنما خواهند توانست از طریق پرتال ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه در رشته ها و مقاطع مختلف ثبت نام به عمل بیاورند.
آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در بعد از ظهر روز سیزدهم اردیبهشت ماه سال 1392در مشهد و 22 شهر کشور برگزار خواهد شد.
آزمون دوره دکتری نیز در نهم و دهم خرداد ماه سال آینده در مشهد مقدس برگزار می شود.