۱۳۹۵-۰۵-۰۷

انتشار دوازدهمین شماره مجله علمی پژوهشی فقه مدنی

دوازدهمین شماره دو فصلنامه علمی پژوهشی آموزه های فقه مدنی به همت دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی ، جدیدترین شماره مجله علمی پژوهشی با موضوع آموزه های فقه مدنی منتشر شد.
علی جانفزا مسئول عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت، دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سالهای اخیر توجه جدی تری به چاپ و انتشار مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی متناسب با رشته های موجود در دانشگاه دارد.
مقالات منتشر شده با عناوین ،جریان خیارات در اقاله
واکاوی وضعیت حقوقی معامله با جهت نامشروع در فقه امامیه با مطالعۀ تطبیقی در حقوق موضوعۀ ایران و مصر
مبانی تداوم شخصیت حقوقی انسان پس از مرگ در مذاهب خمسه و حقوق موضوعه/ فاطمه قدرتی
جایگاه استقراء در استنباط حکم شرعی و قاعدۀ حقوقی
بازخوانی فقهی ـ حقوقی شرکت‌های اعمال، مفاوضه و وجوه
دیگر مقالات منتشر شده نیز انسداد و انفتاح باب اجتهاد در اندیشه‌های فقهی اهل سنت، بررسی فقهی ـ حقوقی اسقاط کافّۀ خیارات ، ماهیت شناسی مدنی صدور چک عادی در حقوق ایران می باشد.