۱۳۹۶-۰۱-۲۷

آنچه می گذرد؛ بررسی مباحث دوزادهمین انتخابات ریاست جمهوری در تریبون آزاد دانشجویی

نخستین جلسه از سلسله جلسات هم اندیشی و بیان دیدگاههای دانشجویی به صورت آزاد با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی معاون اجتماعی حوزه علمیه خراسان برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه نخستین جلسه از سلسله برنامه های انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم اسلامی رضوی امشب یکشنبه 27 فروردین ماه و به همت دفتر مطالعات تاریخ و اندیشه سیاسی معاصر برگزار می شود.
این گزارش حاکی است جلسه مذکور از ساعت 21:30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد وطی آن دانشجویان به صورت آزاد سوالات خود را حول محور دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری طرح و کارشناس حاضر ضمن پاسخگویی به سوالات، دیدگاههای مطرح شده را جمع بندی خواهد کرد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به همت تشکل های دانشجویی برنامه های مختلفی در زمینه انتخابات پیش رو خواهد داشت.