۱۳۹۵-۰۵-۲۰

کتاب مهارتهای ارتباط مؤثر در سیره امام رضا(ع) منتشر شد

کتاب مهارتهای ارتباط موثر در سیره امام رضا(ع) ، با هدف انتشار روش و سیره امام هشتم (ع) در حوزه ارتباطات همزمان با دهه کرامت رو نمایی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کتاب مهارتهای ارتباط مؤثر در سیره امام رضا(ع) همزمان با دهه کرامت و ایام ولادت امام رضا (ع) رونمایی می شود.
هنر یک پیام رسان ماهر، نخست یادگیری مقدمات، روشها، عوامل برقراری ارتباط اثربخش و شناسایی موانع و بازدارنده­ها و در درجه دوم استفاده بهینه از آن در زمان مناسب است.
بی­ تردید معصومان  از بهترین ابزارهای ارتباطی برای انتقال پیام­ الهی به مخاطبان گوناگون خود از
مخاطب ساده تا عمیق در شرایط زمانی و مکانی به نیکوترین شکل بهره برده اند.

نویسندگان این اثر حجت الاسلام دکتر خیاط عضو هیات علمی و علی جانفزا مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی می باشند.
نوشتار حاضر این مهم را در سیره رفتاری و گفتاری امام هشتم(ع) پی گرفته است.
چاپ اول این کتاب در دهه کرامت و سالروز میلاد امام رضا علیه السلام رونمایی می گردد واین اثر در قطع رقعی منتشر شده است.