۱۳۹۵-۱۱-۲۴

اولین جلسه درس اخلاق در ترم جاری با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج سید عباس علوی

اولین جلسه درس اخلاق دانشگاه علوم اسلامی رضوی در نیمسال دوم تحصیلی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج سید عباس علوی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، فردا دو شنبه بیست وپنجم بهمن  ماه  1395  اولین جلسه درس اخلاق در نیمسال دوم تحصیلی برگزار می شود.
 این مراسم که اولین جلسه از سلسله جلسات درسهای اخلاق ترم اول سال تحصیلی جاری است به موضوع مباحث اخلاقی  مورد نیاز طلاب و دانشجویان اختصاص دارد و از ساعت 10 صبح در محل سالن اجتماعات شماره 1 دانشگاه علوم اسلامی برگزار خواهدشود.
مباحث درس اخلاق در دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر هفته روزهای دوشنبه به همت  معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه برگزار می گردد.