عرضه سه کتاب از سلسله مباحث سبک زندگی در تربیت اسلامی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
کتابهای « خانواده و تربیت جنسی»، «جوان و تربیت جنسی» و« کودک و نوجوان و تربیت جنسی» به قلم حجت الاسلام دکتر سید محمود مرویان حسینی به وسیله انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر و روانه نمایشگاه کتاب تهران شد
۱۳۹۴-۰۲-۲۲
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، کتاب «خانواده و تربیت جنسی» از سلسله مباحث تربیتی در سبک زندگی اسلامی به قلم سید محمود مرویان حسینی(عضو هیئت علمی دانشگاه) توسط انتشارات دانشگاه منتشر و روانه ی بازار گردید .
این کتاب در دو فصل به بررسی مفاهیم و امور تربیت جنسی در فضای خانواده پرداخته است.
دو فصل این کتاب عبارتند از : مفاهیم و کلیات و تربیت جنسی در فضای ازدواج
این کتاب در 148 صفحه و قیمت 5000 تومان منتشر شده است.
علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب علاوه بر غرفه دانشگاه در سالن بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به انتشارات دانشگاه علوم اسلامی واقع در مشهد، حرم مطهر رضوی، صحن هدایت، انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی مراجعه نمایند.
کتاب دیگر از همین نویسنده کتاب «جوان و تربیت جنسی» از سلسله مباحث تربیتی در سبک زندگی اسلامی می باشد.
این کتاب  نیزدر دو فصل به بررسی مفاهیم و امور تربیت جنسی در دوره ی جوانی پرداخته است .
دو فصل این کتاب عبارتند از : مفاهیم و کلیات و تربیت جنسی در دوره ی جوانی
این کتاب در 120 صفحه و قیمت 4000 تومان منشر شده است .
سومین کتاب نیز با عنوان« کودک و نوجوان و تربیت جنسی» بوده و در سه فصل به بررسی مفاهیم و امور تربیت جنسی در سنین کودکی و نوجوانی پرداخته است .
سه فصل این کتاب عبارتند از : مفاهیم و کلیات ، تربیت جنسی در دوره ی کودکی و تربیت جنسی در دوره ی نوجوانی
این کتاب در 148 صفحه و قیمت 5000 تومان منتشر شده است .